De zuid-afrikaanse safaritent

Een stukje Afrika in Portugal. Ok, hier geen giraffen, leeuwen of olifanten, maar wel een luxe tent met aangebouwde badkamer en een ruim overdekt terras tegen de heuvel aangebouwd, met een prachtig uitzicht over de vallei tot aan de kust.
De tent is gemaakt in Zuid Afrika door Exclusive Tents en berekend op een warm klimaat met een groot schaduwdak. Waaronder het heerlijk buitenleven is!

Deze tent is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, je moet een stukje heuvelop lopen om er te komen. Maar daar krijg je ook wat voor terug. Een prachtig privé plekje op je eigen heuvel.

De safari tent is ingericht met een lekker tweepersoonsbed, een tafeltje om aan te eten en een zitje 
Het complete ingerichte keukentje met koelkast en 2 gaspitjes bevindt zich achter de tent onder de luifel.
Hier is ook de eigen badcel met toilet, regendouche en wasbak.
De bedden zijn opgemaakt met zongedroogd beddengoed en handdoeken liggen in de badcel. In de keuken vindt je alles wat je nodig hebt om een eenvoudige maaltijd te bereiden, alleen de ingredienten hoef je zelf mee te nemen.

Onder het schaduwdak voor de tent kan je heerlijk zitten om een boek te lezen of met een drankje van het uitzicht te genieten. Naast de tent is een schaduwterras met een eettafel en 4 stoelen. En voor het ultieme luilakken, de hangmat!

Tent&Ontbijt

Geniet van de luxe van een lekker ontbijtje met lokale en zelfgemaakte ingredienten dat ´smorgens bij de tent wordt afgeleverd. Alleen nog zelf klaarmaken.

Maar uiteraard zijn er in de directe omgeving ook voldoende mogelijkheden om uit eten te gaan.