Gesloten tot 22 mei 2023
Portugal Nature Lodge is op dit moment gesloten voor de winter en opent weer op 22 mei 2023. Onze prijzen en voorwaarden voor 2023 komen begin 2023 op de site. Op dit moment nemen we nog geen boekingen aan.

Als je zin hebt om een poosje bij ons te verblijven, neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@portugalnaturelodge.com of bel ons op 00351 914 199 671. Je krijgt dan Peter of Joke aan de telefoon.
Als je niets van ons hoort binnen 24 uur, stuur dan de mail nog een keer met een telefoonnummer erbij of bel even, want soms komen onze berichten in de spam terecht. 

Beschikbaarheid.

Prijzen 2022 in Euro’s

 • De prijzen hieronder zijn op basis van het aantal aangegeven personen. 
  In de safaritent is het comfortabelst met 2 personen. 
  In de yurt kunnen 2 jonge kinderen op de bedbank slapen.
  De lodgetent heeft een aparte slaapcabine met 3 éénpersoonsbedden voor kinderen.

   
 • Per kind  extra wordt de eerste nacht €10 en de overige nachten €5 in rekening gebracht, of €30 per week.
   
 • Laat je verwennen met een lekker ontbijtje bij de tent. Vanaf €7,50 per persoon per dag of €40 per week krijg je een uitgebreid doe-het-zelf ontbijt dat we ´s morgens naar de tent brengen, Voor kinderen en familiemanden gelden andere prijzen, afhankelijk van de leeftijd. 
  Informeer naar de verschillende mogelijkheden, ook voor vegetariërs, veganisten en andere diëten.

   
 • De minimum verblijfsduur is  3 nachten .
   
 • Alle linnengoed is inbegrepen, Halverwege de week krijg je schone handdoeken en bij een verblijf van 10 dagen of langer verschonen we halverwege het beddengoed.
   
 • Bij verblijf van 3 nachten of langer zijn schoonmaakkosten inclusief.
   
 • Annuleringsbeleid.
  ***In verband met de corona-maatregelen geldt een aangepast beleid en vragen we geen aanbetaling zolang niet zeker is (voor zover het zeker kan zijn) of de reis door kan gaan.***

  Een boeking is definitief als we de aanbetaling van 25% ontvangen hebben. Bij annulering wordt de aanbetaling niet teruggestort, hooguit bewaard voor een later verblijf als we de geannuleerde periode nog opnieuw kunnen verhuren. 
  Het resterende bedrag moet in het hoogseizoen 3 weken en daarbuiten 2 weken van te voren overgemaakt worden en wordt alleen geretourneerd als we de volledige periode opnieuw kunnen verhuren. Het is daarom altijd verstandig een annuleringsverzekering te nemen.

   
 • Autohuur: op het internet zijn diverse bedrijven te vinden die goedkope auto’s verhuren. Het is de moeite waard om even te surfen, of vraag ons om tips. ​ Hele goede ervaringen hebben wij met epirentacar.com (geen commissie, eerlijke ervaring!).

 

Laagseizoen

Tot 23 April en heel Oktober

  27 April tot 31 MeiMiddenseizoen Juni en September  

Hoogseizoen

Juli en Augustus

 NachtWeekNachtWeekNachtWeekNachtWeek

 Safari tent (2p)

          

 Yurt (2p)

          

 Lodgetent (2p)

        

Schoonmaak kosten

20   20   20  20