Of je nu slaapt in de lodgetent, in de yurt of in de safaritent, je slaapplaats maakt je verblijf tot een beleving. ’s Morgens wakker worden met het geluid van de koeienbellen en nog even genieten van de rustgevende geluiden van het platteland.
Overdag ben je buiten, genieten van het uitzicht en de rust, op het terrein rond je tent. Even afkoelen bij het zwembad, waar je heerlijk kunt relaxen met een boek op een loungebedje.. Of ga erop uit, naar de prachtige stranden van de onbedorven kuststrook, waar je behalve in de golven kunt spelen ook fantastisch kunt wandelen
’s Avonds maak je met de verlichting van je tent een magisch plekje in de natuur onder de stralende sterrenhemel.


In elke tent staat een comfortabel bed, een eettafel en een zitje. In de lodgetent is een extra slaapcabine met 3 éénpersoonsbedden.
Buiten is de voornaamste leefruimte, met een zitje of picknicktafel, het eetgedeelte, de keuken en je eigen sanitair met normaal toilet en warme douche. Er zijn diverse lichtpunten en stopcontacten en uiteraard warm en koud stromend water.


Klik hier voor onze prijzen en beschikbaarheid.

 

De safaritent

Out of Africa in Portugal. Zelf zijn we er nog nooit geweest maar we horen vaak dat het landschap hier veel op dat van zuidelijk Afrika lijkt. Onze safaritent is gemaakt in Zuid Afrika en voorbereid voor de felle zon met twee schaduwdakken en een ruime veranda voor de tent. 
Op het schaduwterras voor de tent staat een zitje en reikt het uitzicht op heldere dagen tot aan de oceaan. Ideale plek voor een mooie zonsondergang.

Naast de tent is een apart schaduwterras met de eettafel. De badcel en keuken zijn achter de tent gebouwd onder het dak van de tent en direct bereikbaar vanuit het slaapgedeelte.
«meer info»

 

De Mongoolse Yurt

Slapen in een mongoolse yurt is een beleving op zich. De lage ronde tent met de opening in het dak naar de hemel is heeft iets magisch. ´s Avonds kijk je door de opening naar de sterren, ’s morgens is het eerste wat je ziet de blauwe lucht. Het open dak is voorzien van gaas om de insecten buiten te houden en uiteraard kan het dak dicht als het mocht gaan regenen! 
De luchtstroom binnen de yurt zorgt ervoor dat nooit te warm wordt in de tent. 
De yurt komt uit Mongolie, en is beschilderd in een traditioneel mongools design. 

 «meer info»

 

De lodgetent

De lodgetent is een stoere safaritent zoals je tegenwoordig veel ziet op campings en glampings in Europa, gemaakt in Nederland en voorzien van 2 slaapcabines. een voorruimte met een eettafel en een terras met prachtig uitzicht over de vallei. Doucheruimte en keuken zijn in het houten huisje naast de tent. Geweldig met zijn tweeën, maar je kunt er ook met een gezin met 3 kinderen slapen.  «meer info»